Resa hit

Länk till karta över Tortosa, klicka på minustecknet för att få en större karta.
Länk till Wikipedia om Tortosa på svenska
Länk till Wikipedia om Tortosa på engelska
Länk till Wikipedia om Tortosa på spanska.

Norwegian har billiga flyg till Barcelona. Dessutom blir resan mycket roligare med Norwegian eftersom du har internet på alla flyg. Flygresor är annars förskräckligt tråkiga. Norwegian är mitt favoritbolag. Norwegian tillåter inga djur i kabinen under internationella flygningar.

Vueling har också ibland billiga biljetter. Vueling får du ha med dig din hund i kabinen. Om hunden väger mindre än 8 kilo.

Ryanair har ofta billiga biljetter till Barcelona. Det är ett skitbolag som jag flugit med bara någon gång. Krångligt att ta sig till Skavsta. Otrevlig personal. Men är biljetterna überbilliga, vilket dom är ibland, så åker jag ändå med Ryan. ”Jag har mina principer, och passar dom inte, så har jag andra!” Se till att kolla och dubbelkolla att ditt handbagage är inom tillåten storlek. Är väskan en cm för stor riskerar du få betala muchos för att få med bagaget. Eller lämna det bakom dig. Ett tips är att ta med en plastpåse. Inte sällan ser man personer (oftast ungdomar) som jätteledsna måste lämna bagaget bakom sig. Då kan man ta upp sin plastkasse så dom kan välja ut det dom helst vill ha med sig. Och så får man vara lite von oben mot den otrevligaste personal ett flygbolag har. Men det ÄR billigt åka med Ryan. Så jag kan ändå inte välja bort dom helt. Undvika ja, välja bort nej.

Mer info kommer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s