Om mig

Allt började med en dröm. Om ett varmare klimat, om ett lugnare liv, om att det kanske skulle gå leva på något annat sätt?

Efter att läst boken ”Driving over Lemons” av Chris Stewart fick jag mod att börja undersöka. Sökte i södra Spanien – fint, men för varmt för att ha en riktig trädgård. Sökte i norra Spanien – fint, men för dyrt och krångligt flyga dit. Sökte runt Barcelona – fint och billiga resor, men för dyra hus.

Så hittade jag Tortosa. Perfekt! Går tåg från Barcelona flygplats (El Prat) och tar ca 1,5 tim. En liten, lugn stad i Katalonien. Inte många turister, inga charterturister. 2 mil till medelhavet. Där ville jag vara.

Efter flera års letande hittades så huset. Casa Ourika. Olivträd, mandelträd, fikon (ah dessa fikon!) granatäpple, vinrankor, lagerbladsträd, hibiskus och pelargoner. Bergen med Mont Caro precis bakom huset.

This is my story.

dreams

 

6 kommentarer till Om mig

 1. Hester skriver:

  pi0i.#8230;&pcnc&#823n;GOOD GOD!!!You see Angel I wont shit you out over all this…I mean its cool…Im gona shit you out about PINC….never mind what it stands for…just the word that comes up…WHY PINC…fuck I hate that color…espesially ’cause I see it to muchOther than that…YOU ARE THE SHIT AND PROPABLY THE COOLEST MOM I KNOW ABOUT…ROCK ON LADY.!!!!!

  Gilla

 2. Aniika skriver:

  Låter helt fantastiskt. Jag blir så glad när människor gör slag i saken och uppfyller sina drömmar!

  Gilla

 3. Rosita skriver:

  Härligt att uppfylla drömmar! Men jag blir lite nyfiken – lever ni där året runt, är barnen med (för att barn finns med i bilden förstår jag av något blogginlägg) och det som hör därtill med jobb då. Om man inte har tid att läsa igenom många fler inlägg. Vilket förvisso vore trevligt – för det är himla kul och trevligt skrivet 🙂
  Lycka till!

  Gilla

 4. Ditte skriver:

  Härligt att du hittade din dröm!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s